ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανοίγει η όρεξη των Ιταλών για Σβιντέρσκι

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι εμφανίσεις και τα εξαιρετικά ποσοστά του στο σκοράρισμα τον έχουν φέρει τον Κάρολ Σβιντέρσκι στον προθάλαμο της εθνικής Πολωνίας. Ταυτόχρονα όμως ανοίγουν την όρεξη σε αρκετές ομάδες για το νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Πολωνού επιθετικού του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, "παίζει" πολύ στην Ιταλία με αρκετές ομάδες να τον έχουν στις μεταγραφικές τους λίστες.

Γεγονός που δεν είναι πάντως καινούργιο. Οι Ιταλοί έχουν πάντα στραμμένο το βλέμμα του στην πολωνική αγορά, κυρίως για επιθετικούς, θεωρώντας ότι από αυτή μπορούν να προκύψουν φορ υψηλής ποιότητας όπως ο Μίλικ ή ο Πιάτεκ που μεταγράφηκε από την Τζένοα στη Μίλαν.

Οι Γενοβέζοι άλλωστε ήταν και οι πρώτοι που ασχολήθηκαν με το νεαρό φορ και με αυτούς κοντραρίστηκαν το περασμένο Γενάρη οι πρωταθλητές Ελλάδας για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

Ο 22χρονος επιθετικός μπορεί να προτίμησε την Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι Ιταλοί έχουν πάψει να τον παρακολουθούν. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει και μάλιστα περισσότερο έντονα πλέον, από την στιγμή που ο Σβιντέρσκι, δείχνει πολύ μεγάλη συνέπεια στην σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα και παρουσιάζει τόσο καλά στατιστικά στο σκοράρισμα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ που δεσμεύει με συμβόλαιο τον Πολωνό μέχρι το καλοκαίρι του 2022 έχει φροντίσει να βάλει ισχυρή ρήτρα σε αυτό, που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο Σβιντέρσκι αποκάλυψε πρόσφατα ότι οι άνθρωποι του Δικέφαλου απέρριψαν χωρίς πολλά- πολλά την πρόταση της Ντιναμό Μόσχας για την απόκτηση του και η στάση τους απέναντι στους Ρώσους ήταν ενδεικτική.

Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες εξέλιξης του πρώτου σκόρερ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και δείχνουν διάθεση να προστατέψουν την επένδυση τους σε αυτόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ