ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν μηνύσεις κατά του Χάτζι

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Savvidis, Loutseskou (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ θα κινηθούν νομικά εναντίον του Γκεόργκι Χάτζι για όσα δήλωσε κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και του ίδιου του προέδρου του Δικεφάλου.

Hουσία των δηλώσεων που έκανε ο Γκεόργκι Χάτζι στη Ρουμανία και προκαλούν την αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για την Εθνική ομάδαK21 της Ρουμανίας γιατί δεν ενδιαφέρεται για αυτήν.

Μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε ότι τον Λουτσέσκου τον ενδιαφέρουν μόνο "ο ΠΑΟΚ, οι οπλοφόροι, τα πιστόλια και ότι είναι δίπλα του" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Χάτζι υποστήριξε μιλώντας στην ιστοσελίδαmediafax.roότιο Λουτσέσκου κάνει λάθος όταν λέει πως μόνο 5-6 από τους νεαρούς Ρουμάνους ποδοσφαιριστές μπορούν να φτάσουν σε ανώτερο επίπεδο αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. «Ας πάει στην Ελλάδα, στον πρόεδρο του, τον Ιβάν Σαββίδη που έχει τον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα» ήταν η προτροπή του για τον προπονητή του Δικέφαλου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Η ΑΦΟΡΜΗ

Το σχόλιο του Λουτσέσκου ήταν πάντως μόνο η αφορμή. Τα αίτια είναι άλλα...Ο Γκεόργκι Χάτζι δεν αντέδρασε μόνο γιατί στην Εθνική Ρουμανίας παίζει και ο γιος του, αλλά και γιατί οι περισσότεροι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ενδεκάδα της της ομάδας που συμμετέχει στοEUROU-21 είναι προϊόντα της δικής του Ακαδημίας. Αυτής που τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές όχι μόνο τη Βιτορούλ, την ομάδα την οποία προπονεί ο Χάτζιαλλά και άλλους συλλόγους της χώρας.

Η Βιτορούλ που πριν από λίγες ημέρες αντιμετώπισε σε φιλικό που έγινε στην Αθήνα "κεκλεισμένων των θυρών" τον Ολυμπιακό είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του Χάτζι, τους οποίους προπονεί ο ίδιος.

ΥΠΑΡΧΕΙ…ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΤΖΙ- ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Πάντως όσοι γνωρίζουν την πραγματικότητα στη Ρουμανία ισχυρίζονται πως γενικότερα υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις οικογένειες Χάτζι και Λουτσέσκου που αποτελούν λίγο πολύ ορόσημο για το ποδόσφαιρο της χώρας εδώ και χρόνια.

Για αυτό και σε όσα δήλωσε σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε και τις γενιές που έφεραν διακρίσεις στο ρουμανικό ποδόσφαιρο συγκαταλέγοντας σε αυτές και τη γενιά του πατέρα του και προφανώς και την τωρινή γενιά του γιου του. « Ο πατέρας μου έπαιξε μπάλα τις δεκαετίες του ’70 και το ’80. Εγώ είχα μια γενιά που κέρδισε πρωταθλήματα και έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Τη δεκαετία του ’90 υπήρξε κι άλλη σπουδαία γενιά που μας οδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να το καταλάβει ή ίσως δε συμφωνήσει με τις εμφανίσεις που κάνουν τα παιδιά μας» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΠΑΟΚ

Όπως και να έχει η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ έχει πάρει ήδη εντολή να κινηθεί εναντίον του Γκεόργκι Χάτζι για τις σημερινές δηλώσεις που έκανε κατά του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του Δικεφάλου και θα πρέπει να αναμένονται κινήσεις τις επόμενες ημέρες. Και αυτό διότι δίκαια θεωρούν ότι οι δηλώσεις του ήταν προσβλητικές και για Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και για τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο του γενικότερα.

Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν και η ανάρτηση στο twitter του ΠΑΟΚ με μια κοινή φωτογραφία των Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου και την λεζάντα: "Μην τα βάζετε με την οικογένεια μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ