ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Βαγκέ

Barcelona's Moussa Wague, left, vies for a ball with Huesca's Javi Galan during the Spanish La Liga soccer match between Huesca and Barcelona at the Alcoraz stadium in Huesca, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Moussa Wague, left, vies for a ball with Huesca's Javi Galan during the Spanish La Liga soccer match between Huesca and Barcelona at the Alcoraz stadium in Huesca, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Την Κυριακή (20/9) θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Μούσα Βαγκέ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ

Ο 21χρονος Σενεγαλέζος, Μούσα Βαγκέ, θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ δανεικός για έναν χρόνο από την Μπαρτσελόνα, χωρίς να έχει οριστεί στην συμφωνία για το δανεισμό του ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, κάτι που σημαίνει ότι λογικά το καλοκαίρι θα επιστρέψει και πάλι στην ομάδα της Καταλονίας.

Ο Βαγκέ, που είναι ο πρώτος Σενεγαλέζος που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα ( έκανε ντεμπούτο με την φανέλα των μπλαουγκράνα στις 13 Απριλίου του 2019 σε έναν αγώνα με την Ουέσκα) έρχεται στην Ελλάδα για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και να τεθεί στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Το θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι κλείνει το ένα από τα δύο σημαντικά ανοικτά ζητήματα του ρόστερ του και απομένει να κλείσει και αυτό του επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Παίρνει Βαγκέ, παλεύει για Τσόλακ
ΠΑΟΚ: "Αναιμικοί" επιθετικά Μπίσεσβαρ - Σβαμπ με τον Ατρόμητο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ