ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει μήνυση και για σύσταση συμμορίας σε τρία μέλη της ΕΕΑ

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ετοιμάζει μήνυση και για σύσταση συμμορίας σε τρία από τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού: Τζουλάκη, Αρκούδη, και Φαραντούρη.

Μετά την γνωστοποίηση της θέλησης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να καταθέσουν αίτημα για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού όλα δείχνουν ότι στην Τούμπα είναι αποφασισμένοι να το πάνε στα άκρα.

Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναζητά στοιχεία προκειμένου να μηνύσει τρία από τα μέλη της ΕΕΑ Τζουλάκη, Αρκούδη, Φαραντούρη εκτός των άλλων και για σύσταση συμμορίας .

Στην Τούμπα σχολίαζαν με δεικτικό τρόπο και το δελτίο Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

"Ο εντολοδόχος του Μαρινάκη, Λευτέρης Αυγενάκης, εμφανίστηκε! Ευτυχώς δηλαδή γιατί είχαμε ανησυχήσει και όσο να πεις, είναι συνάνθρωπός μας. Και τι είπε; Παραδέχεται δημοσίως και γραπτώς την ενοχή του για την παράνομη συσταθείσα επιτροπή του 2 μέρες μετά την παραδοχή του για εισήγηση χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση. Η οποία παραδοχή ήρθε λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της εισήγησης! Η συνέχεια για όλους και όλα στα πραγματικά δικαστήρια" ήταν η θέση- απάντηση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ