ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έρχεται πρόταση για Πασχαλάκη

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε αναμονή πρότασης για την παραχώρηση του Έλληνα γκολκίπερ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τις πληροφορίες να μιλούν για έντονο ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.

Η μη συμμετοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας ήταν μάλλον μη αναμενόμενη καθώς στην διάρκεια της προετοιμασίας φαινόταν ότι προπορεύεται σε σχέση με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες για να είναι ο βασικός, στο ξεκίνημα τουλάχιστον της αγωνιστικής περιόδου, κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου.

Όπως όλα δείχνουν πάντωςο Πασχαλάκης είναι στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό που τις τελευταίες ημέρες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Οι σχετικές πληροφορίες μιλούν για ομάδα από τηνΙβηρική και επιμένουν ότι οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και οριστικοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν για τον Έλληνα γκολκίπερ αφού έτσι και αλλιώς ήταν δεδομένη η απόφαση για ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα. Με την προυπόθεση πάντα ότι θα υπάρξει αποχώρηση είτε με ελεύθερη μεταγραφή, είτε με δανεισμό κάποιου από τους ήδη υπάρχοντες τερματοφύλακες στο ρόστερ της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ