ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Νίκα Νινούα

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Νίκα Νινούα

Ο 21χρονος μέσος, Νίκα Νινούα, έρχεται το μεσημέρι της Πέμπτης (13/08) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα τρία χρόνια. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τη δεύτερη μεταγραφή του μετά από αυτή του Στέφαν Σβαμπ με το Νίκα Νινούα. Ο Γεωργιανός μέσος, με τον οποίο ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα, αναμένεται αύριο (13/8) το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Ο Νινούα που θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον είναι χαφ που βοηθά πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και πολύ παραγωγικός με αρκετά γκολ και ασίστ.

Πρόκειται για τον αρχηγό της Ντιναμό Τιφλίδας με την οποία έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών και με την οποία το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος του 2020. Είναι αριστεροπόδαρος χαφ που διακρίνεται για την ικανότητα του να συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και να είναι παραγωγικός με 14 γκολ και 15 ασίστ σε 94 συμμετοχές. Ένας ποδοσφαιριστής με αρκετή εμπειρία, γεμάτες τις δυο τελευταίες σεζόν, δημιουργικός, αρκετά γρήγορος και με καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις.

Το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Τιφλίδας έληγε στο τέλος του χρόνου αλλά δεν θα το εξαντλήσει αφού ο ΠΑΟΚ καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μαζί του και να τον αποκτήσει για τα επόμενα τρία χρόνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ