ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έρχεται και υπογράφει ο Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Έρχεται και υπογράφει ο Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το βράδυ της Δευτέρας (27/7) το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι ο Στέφαν Σβαμπ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή. Μερικές ώρες αργότερα το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται, καθώς με τον Αυστριακό μέσο όχι μόνο έγιναν επαφές, αλλά επήλθε και συμφωνία!

Ο 30χρονος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Ραπίντ, αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Δικεφάλου για τη νεα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σβαμπ έρχεται να καλύψει το σημαντικό κενό που εχει προκύψει στη μεσαία γραμμή, με το Μαουρίσιο στον "αέρα", τον Μίσιτς να αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα υγείας και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο τραυματία. Ο ΠΑΟΚ καιγόταν για τουλάχιστον έναν μέσο που θα μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία και θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι στα προκριματικά του Champions Leagueστις 25 ή 26 Αυγούστου.

Ο Σβαμπ είναι ένας χαφ που μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση «6» αλλά και ως "οκτάρι" και είχε φέτος 9 γκολ και 10 ασίστ με την φανέλα της Ραπίντ Βιέννης σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Γενικότερα ο διεθνής Αυστριακός έχει γεμάτες χρονιές σε συμμετοχές αλλά και σε γκολ και ασίστ. Την περασμένη σεζόν είχε 4 γκολ και 6 τελικές πάσες και την περίοδο 2017-18 που ήταν και η πλέον παραγωγική 12γκολ και 8 ασίστ.

Την Τρίτη (28/7) τα ΜΜΕ της Αυστρίας φιλοξένησαν δηλώσεις του Σβαμπ, ο οποίος ανέφερε: "Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ με θέλει και ότι βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις". Η απουσία του από τη σημερινή πρώτη προπόνηση της Ραπίντ έγινε θέμα, με τον τεχνικό διευθυντή της Ζόραν Μπάρισιτς να δηλώνει: "Πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα στο θέμα του Σβαμπ".

Δείτε τον Σβαμπ σε δράση:



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ