ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έρχεται και ανακοινώνει αποφάσεις ο Σαββίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Γεμάτη είναι η ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια της εβδομάδας, με το θέμα του τεχνικού τεχνικού διευθυντή και του PAOK TV να είναι στην κορυφή.

Τα μεγάλα ζητήματα που περιμένουν το "πράσινο φως" του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ουσία το θέμα του τεχνικού διευθυντή, αλλά και η επισημοποίηση της απόφασης για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα από το PAOK TV σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Και στις δύο περιπτώσεις οι αποφάσεις είναι στρατηγικές και θα παρθούν αποκλειστικά από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΑΝΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ

Σε ότι αφορά τον τεχνικό διευθυντή φαίνεται ότι η αποδοχή της παραίτησης του Μάριο Μπράνκο μοιάζει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να γίνεται αποδεκτή από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να δοθούν κατευθύνσεις για το διάδοχο του και το μοντέλο το οποίο θα επικρατήσει από εδώ και πέρα.

Και αυτό διότι είναι ξεκάθαρο ότι με την απειλή του Financial Fair Play ο προγραμματισμός του Δικέφαλου για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδου και κυρίως αυτή του Γενάρη θα πρέπει να είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Η λογική δεν μπορεί να είναι μόνο η ενίσχυση της ομάδας με κάθε κόστος, αλλά και η αναζήτηση επιπλέον εσόδων για τον εξορθολογισμό του προϋπολογισμού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ PAOK TV

Η αναζήτηση επιπλέον εσόδων είναι και η στόχευση του εγχειρήματος με τη μετάδοση των αγώνων που θα δώσει ο Δικέφαλος στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, σε μόνιμη βάση πλέον, από το PAOK TV. Ο Ιβάν Σαββίδης θα ενημερωθεί από το τμήμα marketing της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, για τα δεδομένα που προέκυψαν από τα τρία πρώτα παιχνίδια που μεταδόθηκαν από το κανάλι του ΠΑΟΚ με τη διαδικασία pay per view και για τα επόμενα βήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει ακόμη 16 εντός έδρας αγώνες για το φετινό πρωτάθλημα, από τους οποίους οι 9 θα είναι ιδιαίτερα εμπορικά: τα πέντε των πλέι οφ και τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν έτοιμα τα πακέτα συνδρομών για όλα τα παιχνίδια, τους επαγγελματίες και ότι άλλο μπορεί να αφορά στην μόνιμη μετάδοση τους από το PAOK TV και περιμένουν το τελικό ΟΚ του Σαββίδη για να τα ανακοινώσουν.

Από την ατζέντα του προέδρου του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να λείπει το αγωνιστικό, αφού ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει συσκέψεις με τα στελέχη του στις οποίες θα συζητηθούν όλα τα ανοικτά θέματα και η κατάσταση της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μητσοτάκης: "Έτοιμοι να τρέξουμε το σχέδιο ανάπλασης του γηπέδου του ΠΑΟΚ"
ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς προετοιμασίας για Περιστέρι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ