ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Ντούγκλας

ΠΑΟΚ: Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Ντούγκλας

Ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, απάντησε σε σχόλιο φίλου του Δικεφάλου στο Instagram τονίζοντας ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ντούγκλας. Έρχεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο 22χρονος.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την Κορίνθιανς για τον 22χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Ντούγκλας Αουγκούστο. Το επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, Γιώργος Σαββίδης.

Όταν κλήθηκε ν' απαντήσει σε σχόλιο φίλου των νταμπλούχων Ελλάδας, ο οποίος εμφανίστηκε επιφυλακτικός για την έλευση του Νοτιοαμερικανού μετά το αδιέξοδο στις συζητήσεις με τον συμπατριώτη του, Ισμαέλ Σίλβα, έσπευσε να τον καθησυχάσει.

"Η συμφωνία έχει επιτευχθεί", ήταν το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (27/6).

Ο Ντούγκλας γεννήθηκε στο Ρίο ντε Ζανέιρο και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φλουμινένσε. Το 2016 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2018 τον απέκτησε η Κορίνθιανς αντί 1.000.000 ευρώ. Από την "τιμάο" παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπαΐα. Στην ομάδα του Σάο Πάουλο υπήρξε συμπαίκτης με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά.

Η χρηματιστηριακή αξία του Ντούγκλας ανέρχεται στα 2 εκατ. € αν και πριν από 1,5 χρόνο είχε φτάσει στο πικ της, δηλαδή στα 3,5 εκατ. €. Αγωνίζεται με την ίδια άνεση ως 6άρι αλλά και ως 8άρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ