ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή με κόσμο στις προπονήσεις

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα τους υποδεχθούν οι φίλοι του Δικέφαλου σε αυτές, καθώς οι πόρτες της Τούμπας θα είναι ανοικτές για τον κόσμο την Δευτέρα.

Από το απόγευμα της Δευτέρας (18/11) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ στην Τούμπα, με τους ανθρώπους του Δικέφαλου να θεωρούν ότι ένα Σαββατοκύριακο χωρίς πρωτάθλημα μπορεί να δημιουργήσει... στέρηση στους φίλους της ομάδας.

Για αυτό το λόγο αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες της Τούμπας στους φιλάθλους στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 5.30μ.μ η οποία μάλιστα θα μεταδοθεί μέσα από το PAOK TV.

Από τους διεθνείς, αυτοί που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους είναι οι Ντόουγκας Αουγκούστο, που στα δύο παιχνίδια της Εθνικής U-23 της Βραζιλίας αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά ως αλλαγή, ο Ίνγκι Ίνγκασον που αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα της Ισλανδίας στη Μολδαβία και ο Ενέα Μιχάι που έμεινε στον πάγκο στα δύο παιχνίδια της Αλβανίας.

Οι τρεις της Εθνικής, Λημνιός, Γιαννούλης και Πασχαλάκης, ολοκληρώνουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στο ματς κόντρα στην Φινλανδία και απομένει ο Ομάρ Ελ Καντουρί που αγωνίζεται την Τρίτη με τον αγώνα του Μαρόκου απέναντι στο Μπουρουντί για το Κύπελλο Εθνών της Αφρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόταση 8 εκατ. ευρώ για Λημνιό φέρνει ο Ραμαντάνι
Φερέιρα: "Μου ζήτησαν να μπούμε στους ομίλους του Champions League"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ