ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφές με το βλέμμα στην πρεμιέρα

ΠΑΟΚ: Επιστροφές με το βλέμμα στην πρεμιέρα
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στην Τούμπα και ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει τις επιστροφές των διεθνών.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Από εδώ και πέρα ο Δικέφαλος μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχοντας να αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕΛ στην Τούμπα την Παρασκευή στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος και την Τρίτη την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του ChampionsLeague.

Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του για να ξεκινήσει και τις δοκιμές ενόψει των δύο επίσημων αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα του. Οι Έλληνες διεθνείς , 5 στην Ανδρών ( Λημνιός,Γιαννούλης, Πασχαλάκης, Μιχαηλίδηςκαι Τζόλης) και 2 στην Ελπίδων ( Μπαλογιάννης και Τσιγγάρας) ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και επιστρέφουν.

Στο δρόμο της επιστροφής βρίσκεται και ο Ίνγκι Ίνγκασον που αποβλήθηκε στον αγώνα της Ισλανδίας με την Αγγλία. Ο αμυντικός του Δικεφάλου που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι των Ισλανδών με το Βέλγιο ζήτησε από τους ανθρώπους της Εθνικής τουνα του επιτρέψουν να επιστρέψει στην Ελλάδα και το αίτημα του έγινε δεκτό.

Ο έτερος των ξένων διεθνών του ΠΑΟΚ ο Ενέα Μιχάι ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του με την Αλβανία, που αντιμετωπίζει την Λιθουανία και σύντομα θα πάρει και αυτός τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ