ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Ρέι και Μιχόγεβιτς

ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Ρέι και Μιχόγεβιτς
EUROKINISSI

Εκπνέουν οι δανεισμοί των Ροδρίγο Ρέι και και Μάρκο Μιχόγεβιτς και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφασίσει το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Προτάσεις περιμένει να ακούσει ο Αργεντινός γκολκίπερ.

Ένα από τα πολλά θέματα που είναι ανοικτά και απασχολούν ήδη το νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε είναι και οι ποδοσφαιριστές που θα επιστρέψουν στην Τούμπα από δανεισμό.

Ήδη ο Μάρκο Μιχόγεβιτς αποχαιρέτησε την Άουε, η οποία τελικά δεν θα κάνει κίνηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, αφού οι 800 χιλιάδες ευρώ της ρήτρας του κρίνονται απαγορευτικές μετά τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στη γερμανική ομάδα.

Ο νεαρός Βόσνιος αμυντικός στάθηκε άτυχος καθώς δύσκολα θα εξαργυρώσει την καλή χρονιά που έκανε στη Β΄κατηγορία της Γερμανίας. Και δεν είναι μόνο η Άουε που άλλαξε την απόφαση για την καταβολή της ρήτρας αλλά και άλλες γερμανικές ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και πλέον αναθεωρούν τα μεταγραφικά τους πλάνα.

ΡΕΪ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Ο Ροντρίγκο Ρέι σε δηλώσεις που έκανε στην Αργεντινή οριοθέτησε την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη στις 30 του μήνα. "Περίπου στο τέλος του μήνα θα πρέπει να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και περιμένω προτάσεις για να δω τι θα γίνει. Στην Ελλάδα παίζεται ποδόσφαιρο και τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες περίπου".

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να ακούσει προτάσεις και για τον Ρέι και για τον Μιχόγεβιτς. Οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την προσπάθεια για τον εξορθολογισμό του μπάτζετ και ο ερχομός του Ρέμπε αφήνει πλέον ανοικτά πολλά ενδεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τζόλης: "Τρέχει" για τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ o ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ