ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Ρέι και παίρνει μέρος στην προετοιμασία

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Ρέι και παίρνει μέρος στην προετοιμασία

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, Ροντρίγκο Ρέι, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά το δανεισμό του στη Γοδόι Κρουζ και δηλώνει έτοιμος να συμμετέχει στην προετοιμασία του Δικεφάλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ροντρίγκο Ρέι επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην Ελλάδα καθώς έχει τελειώσει το συμβόλαιο δανεισμό του στην Γοδόι Κρουζ. Η προοπτική της επιστροφής του σύμφωνα με δηλώσεις του Αργεντίνου γκολκίπερ είναι να πάρει μέρος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Στην Ελλάδα τελειώνουν τα playoffs. Έχουν απομείνει ακόμα έξι αγώνες και έπειτα θα υπάρξουν 15 ημέρες για διακοπές και ξεκούραση. Εγώ θα συμμετάσχω στην προετοιμασία της ομάδας που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο" τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του ο Ρέι που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Γοδόι Κρουζ ακόμη και μετά το τέλος τηςκαριέρας του.

"Η Γοδόι Κρουζ θα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Κάποια μέρα θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω, είτε ως παίκτης, είτε ως τεχνικός διευθυντής Δεν λέμε αντίο λοιπόν. Το 2020 μου αφήνει μία πικρή γεύση όπως και σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να παίξω περισσότερα παιχνίδια" τόνισε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ