ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επίσημη πρόταση για Χατζηισαΐα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ομάδα από το εξωτερικό έχει καταθέσει προσφορά στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Δημήτρη Χατζηισαΐα με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ άλλαξε ως ένα βαθμό τα δεδομένα στην περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐας. Ο Έλληνας στόπερ που δεν υπολογίζονταν από το Ραζβάν Λουτσέσκου, συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Δικέφαλου με τον Αμπέλ Φερέιρα και δείχνει να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του δίνεται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις που είχαν φτάσει στα γραφεία της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ για το δανεισμό του Δημήτρη Χατζηισαΐα, δείχνοντας ότι δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει και πάλι ως δανεικό μετά τη θητεία του στον Ατρόμητο.

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν στα χέρια τους μια, συμφέρουσα οικονομικά, από ομάδα του εξωτερικού που θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του 26χρονου στόπερ και όλα δείχνουν ότι θα την αποδεχθεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και η προσφορά είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για τον ποδοσφαιριστή, που έχει πλέον τη δυνατότητα για μια καριέρα μακριά από την Ελλάδα.

Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα και το θέμα θα κλείσει, αν όχι σήμερα, μέσα στις επόμενες ημέρες με το Δημήτρη Χατζηισαΐα να ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό. Ο ΠΑΟΚ τον είχε αποκτήσει το Γενάρη του 2016, με 400.000 ευρώ από τον Πανιώνιο, χωρίς όμως στη συνέχεια να τον αξιοποιήσει αγωνιστικά, παραχωρώντας τον επόμενο καλοκαίρι στον Ατρόμητο με δανεισμό δύο χρόνων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ