ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένουν οι Ρουμάνοι για τον Κίντρις

ΠΑΟΚ: Επιμένουν οι Ρουμάνοι για τον Κίντρις

Τα ρουμανικά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 21χρονο αμυντικό, Αντρέι Κίντρις, συνεχίζονται, χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση από την πλευρά του Δικεφάλου.

Στη Ρουμανία επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντρέι Κίντρις και μάλιστα αναφέρουν ότι έχει προχωρημένες επαφές με την Μποτοσάνι για την απόκτηση του.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από την πλευρά του Δικεφάλου, οι Ρουμάνοι εμφανίζονται βέβαιοι ότι η γραπτή προσφορά που έχει η Μποτοσάνι από την Ελλάδα και την οποία χαρακτηρίζουν ως δελεαστική είναι από τον ΠΑΟΚ. Τα δημοσιεύματα μιλούν για ενδεχόμενο δανεισμό με ενοίκιo 120 χιλιάδων ευρώ με ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του εφόσον ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, ικανοποιήσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Το να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για έναν ποδοσφαιριστή, με τις προδιαγραφές του Ρουμάνου στόπερ μοιάζει πάντως τραβηγμένο καθώς ήδη στο ρόστερ του Δικεφάλου υπάρχουν 3 βασικοί κεντρικοί αμυντικοί Ίνγκασον, Κρέσπο και Βαρέλα, 2 νεαροί που περιμένουν ευκαιρίες Μιχάι και Μιχαηλίδης, αλλά και ο Διαμαντής που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στο Βόλο.

Δεν αποκλείεται το σενάριο αυτό να αποτελεί μια προσπάθεια από την πλευρά της Μποτοσάνι να δημιουργήσει συνθήκες πλειστηριασμού για τον Κίντρις ώστε να επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την Στεάουα η οποία έχει, τουλάχιστον για την ώρα αποσύρει το ενδιαφέρον της για το νεαρό αμυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Αντρέι Κίντρις σύμφωνα με τους Ρουμάνους
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ