ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Ελ Καντουρί η Σταντάρ Λιέγης

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Ελ Καντουρί η Σταντάρ Λιέγης

Έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί εμφανίζεται -σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο- η Σταντάρ Λιέγης.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη απορρίψει μέχρι τώρα τις προτάσεις της Σταντάρ που μάλιστα κάποια στιγμή έδειξε να αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού Ομάρ Ελ Καντουρί, ωστόσο ο Βέλγοι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η νέα πρόταση μπορεί να φτάνει στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ξόδεψε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει από την Έμπολι το καλοκαίρι του 2017, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Τούμπα ζητούν 1 εκατομμύριο για να ανάψουν το πράσινο φως για τη μεταγραφή του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει θετικά την επιστροφή του στο Βέλγιο και πιέζει και αυτός από την πλευρά του το Δικέφαλο να διευκολύνει τη μεταγραφή του.

Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το 2021, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τελικά θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του Δικέφαλου και ο Καντουρί θα επιστρέψει στη χώρα στην οποία γεννήθηκε και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ