ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε κι επίσημα ο Κυριάκος

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε κι επίσημα ο Κυριάκος
MOTIONTEAM

Ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ ότι ο Κυριάκος Κυριάκος επιστρέφει με διευρυμένες αρμοδιότητες στη διοίκηση του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην Τούμπα. Ο επί χρόνια υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικέφαλου επιστρέφει στο πόστο του και θα έχει και αυξημένες αρμοδιότητες ως μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ομάδα, ως μέλους του ΔΣ, υπεύθυνου για θέματα Επικοινωνίας. Η είσοδός του στο ΔΣ θα επικυρωθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση.

Δήλωση Κ. Κυριάκου:

"Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι, παρά την απουσία μου για αρκετούς μήνες, ο κ. Ιβάν Σαββίδης μου πρότεινε να επιστρέψω στην ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο. Η σχέση μου με τον ίδιο και με τον Σύλλογο έχει βαθιές ρίζες και θα μου ήταν αδιανόητο να αρνηθώ. Εξάλλου, περισσότερο έλειψε ο ΠΑΟΚ σε μένα, παρά εγώ στον ΠΑΟΚ.

Με σεβασμό στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι και στους ανθρώπους που επιφορτίστηκαν τη διαχείρισή της, έρχομαι με ενθουσιασμό και επίγνωση να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξέρουμε τον τρόπο πια να ξεπερνούμε τις αναποδιές και να κατακτούμε κορυφές. Θα το ξανακάνουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ