ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επεκτείνονται και στον Καναδά οι Ακαδημίες του

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του PAOK Montreal Soccer Academy και πλέον έχει φτάσει μετά τη Γερμανία και την Αυστραλία και στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού

Το δίκτυο του Ακαδημιών του ΠΑΟΚ επεκτείνεται και εκτός ελληνικών συνόρων με το Δικέφαλο να ανακοινώνει συνεργασία με ακαδημία στο Μόντρεαλ του Καναδά.

" Το ποδόσφαιρο προέχει. Το συναίσθημα, ο δεσμός με την ομογένεια συμπληρώνει την εικόνα. Το PAOK Football Prints, πιστό στο αναπτυξιακό του πλάνο ανακοινώνει μια νέα συνεργασία στο Μόντρεαλ.

Μετά τη Γερμανία και τη Μελβούρνη, ο Καναδάς συμπληρώνει τον χάρτη του ευρύτατου δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ, το οποίο εγκαινιάζει την συνεργασία του με την ομάδα Primera Soccer Academy του Μόντρεαλ.

Η προεργασία είχε γίνει και πλέον επισήμως μια σημαντική συνεργασία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ανακοινώσιμη. Ο Καναδάς ήταν μια περιοχή αχαρτογράφητη τρόπον τινά – στο ποδοσφαιρικό πεδίο – που το PAOK Academy θέλησε να εξερευνήσει, με γνώμονα τη διάθεση για ανάπτυξη, τη δίψα για το επόμενο βήμα.

Ο υπεύθυνος του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μαζί με τον κ. Παντελή Στεφανίδη, επιχειρηματία και ενεργό φίλαθλο του ΠΑΟΚ στον Καναδά, υλοποίησαν το εγχείρημα που προετοιμαζόταν περίπου δύο χρόνια και το οποίο είναι πλέον γεγονός" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δίνει περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: paoksocceracademymontreal.godaddysites.com.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ