ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επαφή Βίλας Μπόας με Μαουρίσιο

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γαλλία ο Πορτογάλος τεχνικός ήδη έχει επικοινωνήσει με τον Βραζιλιάνο μέσο για να επιβεβαιώσει ότι ενδιαφέρεται να συνεργαστεί και πάλι μαζί του στη Μαρσέιγ.

Το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Μαουρίσιο, που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, φαίνεται να είναι σοβαρό κυρίως εξαιτίας της εκτίμησης που έχει στο Βραζιλιάνο μέσο ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Αντρές Βίλας Μπόας.

Μάλιστα σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήδη έχει υπάρξει επικοινωνία του Πορτογάλου τεχνικού με τον Μαουρίσιο στην οποία επιβεβαιώθηκε η επιθυμία του να συνεργαστεί και πάλι μαζί μου μετά τη Ζενίθ και στην Μαρσέιγ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εξελίξεις στο θέμα του Μαουρίσιο θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες.

Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος έχει καταθέσει πρόταση στο Μαουρίσιο για ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία όμως είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με τις μέχρι τώρα ετήσιες αποδοχές του. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και ο Μαουρίσιο ψάχνει να δει τις επιλογές του μήπως και βρει καλύτερο συμβόλαιο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του ο Μαουρίσιο πάντως παραδέχθηκε ότι το ενδιαφέρον του Αντρές Βίλα Μπόας είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για αυτόν και μάλιστα του δίνει επιπλέον κίνητρο το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και πάλι μαζί του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ