ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Εορταστικές... φάπες στον Βαρέλα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βαρέλα EUROKINISSI SPORTS

Με άγριες διαθέσεις περίμεναν τον Φερνάντο Βαρέλα οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, για να του... ευχηθούν για τα γενέθλιά του. Δείτε το... εορταστικό ντου στον κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου. (VIDEO)

Ο Φερνάντο Βαρέλα είχε σήμερα τα γενέθλια του (έκλεισε τα 31). Από νωρίς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της και το απόγευμα ήταν η σειρά των συμπαικτών του να του ευχηθούν με το δικό τους τρόπο. Δείτε πως γιόρτασαν οι παίκτες του Δικέφαλου τα γενέθλια του Βαρέλα:

"ΟΚ" Ο ΒΑΡΕΛΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Τσέλσι ξεκίνησε με τον Φερνάντο Βαρέλα, που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο παιχνίδι με την Ξάνθη, να προπονείται χωρίς πρόβλημα. Κανονικά προπονήθηκε και ο Μαουρίσιο, ωστόσο οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμη και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί και στην αυριανή προπόνηση, την τελευταία πριν την αναχώρηση του Δικέφαλου για το Λονδίνο. Ενοχλήσεις συνεχίζει να αισθάνεται και ο Ελ Καντουρί, που δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τους Θρακιώτες.

«Το κέρδος του αγώνα με την Ξάνθη ήταν η παραμονή στην κορυφή με πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Ατρόμητο και το ρεπό που έδωσε ως επιβράβευση στους ποδοσφαιριστές του ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Το πρωτάθλημα, όμως, τώρα κάνει στην άκρη. Τώρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσπαθήσει να διορθώσει τα δικά του λάθη που τον έφεραν σε δύσκολη θέση στην Ευρώπη.

Μετά τα δύο ματς με τη Βίντι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει την υπόθεση πρόκριση στα χέρια του, αλλά κανείς δεν πρέπει να τον θεωρήσει τελειωμένο πριν ολοκληρωθούν οι αγώνες για τον όμιλο. Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ η Τσέλσι η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους 32 του Europa League με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκίνησε στη Νέα Μεσημβρία, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη ν’ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς του Σαββάτου, γυμνάστηκε κανονικά, όπως κι ο Μαουρίσιο που εξακολουθεί, βέβαια, να έχει μια ενόχληση στο δεξί προσαγωγό και η περίπτωσή του θ’ αξιολογείται καθημερινά. Μικροενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους έχει κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Την Τρίτη (27.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ