ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Καϊσέδο αποκάλυψαν στο Εκουαδόρ

Lazio's Felipe Caicedo celebrates after scoring the second goal during the Europa League, Group H soccer match between Marseille and Lazio at the Velodrome Stadium in Marseille, France,Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Felipe Caicedo/AP IMAGES AP IMAGES

Δημοσίευμα στο Εκουαδόρ σημειώνει πως ο 30χρονος επιθετικός της Λάτσιο, Φελίπε Καϊσέδο, βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για δυο ποδοσφαιριστές ακόμα ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Συγκεκριμένα, θέλει έναν επιθετικό και έναν αριστερό μπακ και στο Εκουαδόρ δημοσίευμα της ιστοσελίδας "futbolecuador" έφεραν στο προσκήνιο την περίπτωση του 30χρονου φορ της Λάτσιο, Φελίπε Καϊσέδο.

Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Ιταλίας ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και η Λάτσιο θα συζητούσε την παραχώρηση του έμπειρου επιθετικού που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Ο Καϊσέδο μπορεί να έχει καταγωγή από το Εκουαδόρ αλλά διαθέτει και ισπανικό διαβατήριο οπότε δεν πιάνει θέση ξένου.

Ο Καϊσέδο μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Μάντσεστερ Σίτι, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάλαγα, Λεβάντε, Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλ Τζαζίρα, Εσπανιόλ, ενώ από το καλοκαίρι του 2017 ανήκει στην Λάτσιο. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 9 γκολ, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Καϊσέδο όντως έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη λίστα που έχει φτιάξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά δεν είναι μόνος καθώς υπάρχουν δυο ακόμα περιπτώσεις που έχουν αξιολογήσει οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και η περίπτωση του επιθετικού από το Εκουαδόρ δεν είναι τόσο ψηλά στη σχετική λίστα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ