ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έλεγχος της UEFA στο Καυτανζόγλειο για Champions League

ΠΑΟΚ: Έλεγχος της UEFA στο Καυτανζόγλειο για Champions League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αντιπροσωπεία της UEFA βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του με φόντο την προοπτική να δώσει ο ΠΑΟΚ εκεί τους αγώνες του για τα προκριματικά του Champions League

Ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του "παραχωρητήριο" από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για χρήση του Σταδίου την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η πρακτική αυτή είναι μάλλον συνηθισμένη καθώς συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο Δικέφαλος δήλωνε το Καυτανζόγλειο ως δεύτερη έδρα του.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς ο ΠΑΟΚ προκάλεσε έλεγχο της UEFA στο Στάδιο προκειμένου να το χρησιμοποιήσει στους αγώνες του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που εννοείται πως δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο έλεγχος αυτός πραγματοποιήθηκε χθες με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να ελέγχουν την ποιότητα και τις διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου και τα αποδυτήρια.

Εφόσον δοθεί η απαραίτητη έγκριση για την χρήση του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, τότε θα ξεκινήσουν και τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα, που θα περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και δημιουργία χώρου εργασίας για τους δημοσιογράφους, το κόστος των οποίων θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Δικέφαλος. Έργα που σε 1,5 μήνα μπορούν να έχουν έτοιμο το Στάδιο για χρήση στα ευρωπαϊκά ματς.

Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο από την αρχή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, είτε ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, είτε όχι.

Διαβάστε επίσης
ΠΑΟΚ: "Έτοιμο σε 1,5 μήνα για Champions League το Καυτανζόγλειο"
ΠΑΟΚ: Συναντήσεις με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ