ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Βιεϊρίνια, μέσα Βαρέλα και Πέλκας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν ταξιδεύει στη Λάρισα για το ματς με την ΑΕΛ. Στην αποστολή οι Δημήτρης Πέλκας και Φερνάντο Βαρέλα. Επιστρέφουν Λέο Μάτος και Μίροσλαβ Στοχ.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Λάρισα από την ΑΕΛ (15/2, 17:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1 και η αποστολή του Δικεφάλου ταξίδεψε στη Θεσσαλία χωρίς τον Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν ακολούθησε την αποστολή. Οι Δημήτρης Πέλκας και Φερνάντο Βαρέλα - αμφότεροι κληρονόμησαν προβλήματα από το Ολυμπιακό Στάδιο και τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό - υπολογίζονται κανονικά από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Στην αποστολή σε σχέση με το ματς με το τριφύλλι επιστρέφουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λέο Μάτος και Μίροσλαβ Στοχ. Εκτός είναι φυσικά οι τιμωρημένοι Γιόσιπ Μίσιτς και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και οι τραυματίας, Λεό Ζαμπά και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ