ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Εκτός με άδεια ο Σάχοβ κόντρα στον Αήττητο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μετρά απουσίες για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αήττητο στα Σπάτα. (20/12, 17:15). Εκτός κι ο Εβγέν Σάχοβ, ο οποίο πήρε άδεια και θα λείψει κι από το ματς Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τους Βέρνμπλουμ, Πέλκα και Βιεϊρίνια να μην είναι διαθέσιμοι, το Μαουρίσιο να παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Κίτσιου να αισθάνεται ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο ήταν δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές στον αγώνα κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων.

Πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο προπονητής του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες στους Πασχαλάκη και Μάτος. Στις απουσίες προστέθηκε και ο Σάκχοβ που ζήτησε και πήρε άδεια από το Ραζβάν Λουτσέσκου για προσωπικούς λόγους και θα λείψει και από τον αγώνα με τον ΠΑΣ την Κυριακή στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Γλύκος, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς , Άκπομ, Καρέλης, Μπαλογιάννης, Λύρατζης, Τσιγγάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ