ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκτός για 1,5 μήνα ο Ροντρίγκο, χάνει τον γ' προκριματικό

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη ο Ροντρίγκο Σοάρες έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να μένει εκτός δράσης για 5-6 εβδομάδες. Θα χάσει τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League

Ο Ροντρίγκο Σοάρες αποχώρησε τραυματίας από την νικηφόρα αναμέτρηση του Δικεφάλου απέναντι στην Μπεσίκτας. Ο Βραζιλιάνος παίκτης του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ροντρίγκο δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Μάτος, ο οποίος δεν ήταν στην αποστολή κόντρα στους Τούρκους, μετέβη με ειδική άδεια στην Βραζιλία και θα επιστρέψει στις 4 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

"Η Τετάρτη (26.08) και η Πέμπτη (27.08) ήταν αφιερωμένες στην σωματική και πνευματική ξεκούραση όλων, μετά τη μάχη της Τούμπας κόντρα στους Τούρκους.Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά το πρωί της Παρασκευής (28.08) με μία δυνατή προπόνηση, που αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Τ’αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ροντρίγκο Σοάρες έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Ο Λέο Μάτος μετέβη με ειδική άδεια στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει στις 04.09. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί θ’ακολουθεί το εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα που έλαβε από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚΤο Σάββατο (28.08) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ