ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εξαιρετικά αμφίβολοι για Ολυμπιακό οι Βιεϊρίνια - Πέλκας

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανέβασαν ένταση αλλά και σήμερα προπονήθηκαν μόνοι οι δύο παίκτες και παραμένουν αμφίβολοι για το δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Πολύ σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να ταξιδέψει στην Αθήνα για τον εκτός έδρας ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό χωρίς τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Δημήτρη Πέλκα.

Κι οι δύο στη σημερινή προπόνηση ανέβασαν ρυθμούς ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης ωστόσο η παρουσία τους ή όχι στην αποστολή θα κριθεί κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη (22/06) στο γήπεδο της Τούμπας.

"Το πρωτάθλημα και τα playοffs της Super League κάνουν στην άκρη. Τώρα είναι η στιγμή που ο ΠΑΟΚ πρέπει να συγκεντρωθεί στο Κύπελλο. Στη διοργάνωση που του… ανήκει την τελευταία τριετία.

Ο Δικέφαλος απέχει ένα ματς μακριά από τη δυνατότητα να διεκδικήσει ξανά την κατάκτηση του τροπαίου. Το 3-2 της Τούμπας αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο δίνει στον ΠΑΟΚ ένα προβάδισμα που πρέπει να εκμεταλλευτεί στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα (22.06) δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης. Την Τρίτη (23.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα μεταβεί στην Αθήνα", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κύπελλο: Κάιπερς στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Μάκελι στο Άρης - ΑΕΚ
ΠΑΟΚ: Κρίνεται η συμμετοχή Βιεϊρίνια - Πέλκα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ