ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έκλεισε ο Ίσμαελ Σίλβα

ΠΑΟΚ: Έκλεισε ο Ίσμαελ Σίλβα

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος μέσος Ισμαέλ Σίλβα, καθώς ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με την Αχμάτ Γκρόζνι, ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του.

Την δεύτερη καλοκαιρινή του μεταγραφή είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισμαέλ Σίλβα.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος Ίσμαελ Σίλβα, που αγωνίζεται στη Ρωσία με τα χρώματα της Αχμάτ Γκρόζνι, τα είχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του Δικέφαλου στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο 24χρονος (σ.σ. γεννημένος την 1 Δεκεμβρίου 1994) Βραζιλιάνος μέσος ο οποίος θα αποκτηθεί με μεταγραφή ξεκίνησε την καριέρα του από την Κρατέους και εν συνεχεία από το 2013 έως το 2017 αγωνίστηκε στην Καλμάρ όπου έπαιξε σε 106 παιχνίδια με έξι γκολ.

Από εκεί το καλοκαίρι του 2017 τον απέκτησε η Αχμέτ Γκρόζνι με τον Βραζιλάνο μέσο αυτά τα δυο χρόνια να πραγματοποιεί 25 εμφανίσεις με τρία γκολ στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Εκεί μάλιστα ήταν και συμπαίκτης με τον Λέο Ζαμπά που εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ .

Δείτε βίντεο με τα γκολ του Ισμαέλ Σίλβα:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ