ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έκλεισε ένα χρόνο εκτός γηπέδων ο Βέρνμπλουμ

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Να φύγει και να αφήσει πίσω του το 2019 θέλει ο Πόντους Βέρνμπλουμ ο οποίος έκλεισε ένα χρόνο εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το 2019 που φεύγει σε λίγες μέρες ήταν μια χρονιά που ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα ήθελε να φύγει και να μην ξανάρθει, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό γιατί ο Σουηδός διεθνής την πέρασε όλη στα ιατρεία, τα φυσιοθεραπευτήρια, στα γυμναστήρια, στους αγωνιστικούς χώρους αλλά μακριά από τα γήπεδα.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ πλέον έχει κλείσει ένα χρόνο εκτός γηπέδων καθώς είχε τραυματιστεί πέρυσι τον Δεκέμβριο. Ήταν 17/12/2018 όταν ο Βέρνμπλουμ στο ματς με τον Λεβαδειακό έπεσε άτσαλα μόλις στο 4' της αναμέτρησης και από την πρώτη στιγμή άπαντες κατάλαβαν ότι κάτι κακό συνέβη.

Ο Σουηδός δεν κρατούσε κάποιο από τα γόνατα του ώστε άπαντες να σκεφτούν το χειρότερο σενάριο της ρήξης χιαστού αλλά ο Βέρνμπλουμ ο οποίος είχε γίνει αλλαγή παραχωρώντας τη θέση του στον Σάκχοβ δεν μπορούσε να περπατήσει με το πρόβλημα να είναι εμφανές.

Η διάγνωση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ ήταν ρήξη αχίλλειου τένοντα. Κάτι που σήμαινε απουσία αρκετών μηνών Δύο μέρες αργότερα ο Σουηδός έκανε την εγχείριση για να αποκατασταθεί η ζημιά και έκτοτε αν και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο παραμένει εκτός αγώνων αφού δεν έχει κριθεί απολύτως έτοιμος για να επιστρέψει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ