ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκατομμύρια φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο είδαν τη φιέστα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε τις πιο σημαντικές που έγιναν για τη φιέστα του πρωταθλήματος σε όλη την Ευρώπη και είδαν εκατομμύρια κόσμου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα μετά από 34χρόνια και σήκωσε το τρόπαιο μετά από μια εντυπωσιακή φιέστα που έκανε το γύρο του κόσμου και την παρακολούθησαν εκατομμύρια φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης συγκέντρωσαν τις καλύτερες αναφορές και της παρουσιάζουν στον κόσμο της ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι εορταστικές εκδηλώσεις που ακολούθησαν έστρεψαν τα βλέμματα όλου του πλανήτη στη Θεσσαλονίκη. Το paokfc.gr συγκέντρωσε τα σημαντικότερα.

Μετά από 34 μάχης και αναμονής ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η απονομή του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε μέσω μίας εντυπωσιακής τελετής, πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα, και το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί σε όλη την πόλη.

Οι εικόνες ήταν άκρως εντυπωσιακές και έκανα το γύρω του κόσμου μέσω διαδικτύου. Μεγάλα δίκτυα και sites του εξωτερικού έκαναν εκτενή αφιερώματα στον πρωταθλητή Δικέφαλο.

Πρώτο το SportBible, ένα από τα κορυφαία site παγκοσμίως στον χώρο του αθλητισμού.

Άρθρο για την στιγμή που οΑντελίνο Βιεϊρίνια πέρασε στον αγώνα με κομμένο χιαστό μόνο για να αποθεωθεί από το κοινό και στη συνέχεια δύο βίντεο από Τούμπα και Λευκό Πύργο, που είχαν συνολικά πάνω από 1,5 εκατομμύριο views.


Ακολούθησε η γαλλική εφημερίδα L’EQUIPE που αποθέωσε ομάδα και φιλάθλους με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Το BBC έκανε σχετικό αφιέρωμα μιλώντας και για το γενέθλιο πάρτι του Σαββάτου με τους πυρσούς σε όλη την πόλη, ενώ το γερμανικό Deutsche Welle επιχείρησε μία σύγκριση μεταξύ των εορτασμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, αναδεικνύοντας νικητή τον Δικέφαλο.

Η FIFA πέρα από την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της Τζιάνι Ινφαντίνο, έκανε και retweet ένα βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, μιλώντας για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην κορυφή και το αήττητο που διατηρεί στη φετινή Super League Σουρωτή.

Τέλος το βίντεο που ανέβασε ο λογαριασμός The Blizzard στο Twitter το παρακολούθησαν 1,35 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ η εκπομπή El Chiringuito TV έκανε αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ και το ανέβασε στο Twitter επίσης".


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ