ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Είπε "όχι" ο Βαρέλα, τι του απάντησε ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Είπε "όχι" ο Βαρέλα, τι του απάντησε ο Σαββίδης

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ καθώς αρνήθηκε την πρόταση γι' ανανέωση της συνεργασίας του με το Δικέφαλο. Η πρώτη αντίδραση από τον Γιώργο Σαββίδη.

Οι πολύμηνες συζητήσεις του Φερνάντο Βαρέλα με τον ΠΑΟΚ κατέληξαν σήμερα σε αδιέξοδο. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είπε τελικά όχι στην πρόταση ανανέωσης.

Άλλωστε, την Τρίτη (21/5) εξέπνεε η προθεσμία που είχε ζητήσει και πάρει από τον Δικέφαλο ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός. Μετά από τρία χρόνια ο Φερνάντο Βαρέλα οριστικά αποχαιρετά από την Τούμπα.

Ο Αφρικανός θ' αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η τελική προσφορά του ΠΑΟΚ φέρεται πως ήταν για καθαρές ετήσιες απολαβές 1.100.000 ευρώ, ποσό το οποίο μαζί με τα εφικτά μπόνους στόχων που είχε βάλει ο Δικέφαλος θα μπορούσε να φθάσει στα 1.300.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Βαρέλα ξεκίνησε τις απαιτήσεις του πριν από λίγους μήνες από το 1.500.000 ευρώ καθαρές αποδοχές το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ για να τον κρατήσει στην Τούμπα ξεκίνησε από τις 900.000 ευρώ, προσφέροντας του αύξηση 50% σε σχέση με τις 600.000 που έπαιρνε μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια ανέβασε δύο φορές την προσφορά του αυτή, φτάνοντας στο 1.000.000 και το 1.300.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ωστόσο, ο Βαρέλα φάνηκε να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Το γεγονός άλλωστε πως οι διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ κράτησαν τόσο καιρό, δημιούργησε επιφυλάξεις στον ποδοσφαιριστή. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που σε κάποια φάση των συζητήσεων είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία που δεν κατέληξε σε υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Να θυμίσουμε πως χρειάστηκε να γίνουν και προσωπικά ραντεβού του Φερνάντο Βαρέλα με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήλθε επί τούτου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη μανατζερική πιάτσα ρόλο στο διαζύγιο αυτό έπαιξε και η ψυχρασία που δημιουργήθηκε από ένα σημείο και μετά μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του Αφρικανού, Αντόνιο Τεϊσέιρα.

Ο λόγος; Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να του πληρώσει πριμ υπογραφής, που ζητούσε, επειδή ο πελάτης του έμενε ελεύθερος.

Η πρώτη αντίδραση ήλθε από τον μάλλον ενοχλημένο Γιώργο Σαββίδη και ήταν μέσω Instagram. Δημοσίευσε φωτογραφία με μήνυμα: "Δεν έχει σημασία πόσο καλός μπορεί να είσαι, πάντα μπορεί ν' αντικατασταθείς".

ΠΑΟΚ: Είπε "όχι" ο Βαρέλα, τι του απάντησε ο Σαββίδης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ