ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εγκρίθηκε νέα αύξηση 9,9 εκατ. ευρώ και η επιστροφή Κυριάκου

ΠΑΟΚ: Εγκρίθηκε νέα αύξηση 9,9 εκατ. ευρώ και η επιστροφή Κυριάκου

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε την έγκριση της για αύξηση 9,9 εκατομμυρίων ευρώ και την ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου με τον Κυριάκο Κυριάκο.

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοιού, στην Τούμπα.

Σε αυτήν εγκρίθηκε νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ κατά 9,9 εκατομμύρια ευρώ που εφόσον καλυφθεί θα φτάσει στα 116.182.412,4 εκατομμύρια.

Επίσης εγκρίθηκε η παρουσία του Κυριάκου Κυριάκου ως νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Δικεφάλου ενώ υπήρξαν και ζητήματα που τέθηκαν από τους μικρομετόχους και απαντήθηκαν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.

Για την πορεία της ομάδας και το FFP: "Η χρονιά θα κριθεί στο τέλος. Στην Ευρώπη αποτύχαμε φέτος. Τους άλλους στόχους θα τους δούμε στο τέλος της σεζόν. Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση για το FFP. Μάλλον θα υπάρξει διαφοροποίηση, αλλά περιμένουμε".

Για τις μεταγραφές και την μεταπωλητική αξία των παικτών: "Ο Εσίτι έχει μεταπωλητική αξία, όπως επίσης και οι Γιαννούλης, Λημνιός και Αουγκούστο. Στις μεταγραφές πάντα υπάρχει ρίσκο. Γίνονται πωλήσεις και αγορές. Ο Εσίτι, ήρθε και έπαιξε αμέσως, μακάρι να ανεβάσει την αξία του και να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ. Τον περασμένο Ιανουάριο, μεταγραφές δεν έγιναν, κυρίως λόγω του FFP. Πέρσι το καλοκαίρι, οι μεταγραφές έγιναν για να μπούμε στους ομίλους, δεν τα καταφέραμε κι έτσι, επιβαρύνθηκε το FFP".

Για το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου: "Δεν έχουμε κάποιο παράπονο. Οι παίκτες μας κάνουν τα απαραίτητα και στο εξωτερικό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ