ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έφυγε ο Ζαμπά, ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Λέο Ζαμπά αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ψάχνει να φέρει πρόταση που θαικανοποιεί οικονομικά τον ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει έστω και με δανεισμό. Πάει πρώτα στην Πορτογαλία και μετά στη Βραζιλία.

Ο Λέο Ζαμπά αναχώρησε σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με πρώτο προορισμό την Πορτογαλία. Εκεί θα έχει επαφές με τους εκπροσώπους του που αφορούν στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Πιθανότατα στη συνέχεια θα ταξιδέψει και στην πατρίδα του την Βραζιλία προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους της Φλουμινένσε που για την ώρα δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του να βελτιώσει την πρόταση της προς τον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Δείτε το ποστάρισμα του από το "Ελ. Βενιζέλος" εδώ:

ΠΑΟΚ: Έφυγε ο Ζαμπά, ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν απορρίψει τις προτάσεις δανεισμού για το Ζαμπά, που τους έχουν γίνει από την Βραζιλία (δύο προτάσεις έφεραν οι εκπρόσωποι του παίκτη), καθώς καμία δεν κάλυπτε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, παρά μόνο σε ένα μικρό μέρος του.

Ο Ζαμπά θεωρεί ότι πλέον δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ και αναζητά ομάδα για να δώσει εκ νέου ώθηση στην καριέρα του, μετά και το σοβαρό τραυματισμό του. Σε περίπτωση πάντως που έρθει πρόταση για το δανεισμό του, η οποία θα ικανοποιεί τους ανθρώπους του, ο Δικέφαλος θα φροντίσει να μπει σε αυτήν ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, για να καλύψει ένα τουλάχιστον μέρος της επένδυσης που έκανε στο νεαρό Βραζιλιάνο.

Ο παίκτης έφυγε νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας πάρει σχετική άδεια από την ομάδα, αφού έτσι και αλλιώς αντικαταστάθηκε στη λίστα που έχει δηλωθεί από τον ΠΑΟΚ στην ΟΥΕΦΑ για τους αγώνες με την Κράσνονταρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ