ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έφτασαν στις 3.500 οι συνδρομές για το PAOK TV

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Τεράστια είναι η ανταπόκριση των φίλων του ΠΑΟΚ στο PAOK TV από το ξεκίνημα της διάθεσης των ετήσιων συνδρομητικών πακέτων για τα παιχνίδια του Δικεφάλου. Έφθασαν τις 3.500 οι συνδρομές.

Η πρώτη ημέρα διάθεσης των ετήσιων πακέτων για τις μεταδόσεις του ΠΑΟΚ μέσω του PAOK TV πήγε εξαιρετικά για τους ανθρώπους του Δικέφαλου.

Και αυτό διότι συνολικά διατέθηκαν περισσότερες από 3.500 συνδρομητές, αριθμός που είναι χαρακτηριστικός της μεγάλης ζήτησης που υπήρξε.

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν να έχουν ειδική μέριμνα, για όσους διατηρούν καταστήματα εστίασης και θα μπορούν μέσα σε αυτά να μεταδίδουν τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα.

Πληρώνοντας την συνδρομή των 200 ευρώ, για τη μετάδοση των αγώνων, από πέντε διαφορετικές οθόνες, θα δημιουργηθεί ειδικός ηλεκτρονικός τόπος μέσα στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, όπου θα αναφέρεται ότι έχουν την έγκριση του επίσημου ΠΑΟΚ.

Έτσι από τη μια θα διαφημίζονται οι ίδιοι οι επαγγελματίες και από την άλλη οι φίλοι του Δικέφαλου θα γνωρίζουν σε ποιους χώρους μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ