ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έδεσε τον Ουάρντα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ επέκτεινε το συμβόλαιο του Ουάρντα μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και διασφάλισε τα δικαιώματα του καθώς έχει πλέον λόγο στην επόμενη ημέρα της καριέρας του.

Η επέκταση του συμβολαίου του Αμρ Ουάρντα για επιπλέον έξι μήνες υπογράφτηκε στη διάρκεια της Τρίτης (30/6). Ο ΠΑΟΚ έκανε χρήση ενός όρου που υπήρχε στο συμβόλαιο του που έληξε στο τέλος του 2020 και το επέκτεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021 κυρίως για να έχει λόγο στην επόμενη ημέρα του Αιγύπτιου.

Αν δεν γίνονταν η συγκεκριμένη επέκταση ο Ουάρντα θα μπορούσε από την Τετάρτη (1/7) να υπογράψει με όποια ομάδα ήθελε, αφού τοσυμβόλαιο του θα έμπαινε στο τελευταίο εξάμηνο της ισχύος του. Έτσι ο ΠΑΟΚ θέλοντας να διαφυλάξει τα δικαιώματα στον παίκτη εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που είχε και τον δεσμεύει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το θέμα είναι αν ο Δικέφαλος αποφασίσει να εκμεταλλευτεί και αγωνιστικά τον Αιγύπτιο δίνοντας του και μια ακόμη ευκαιρία να καθιερωθεί στην Τούμπα. Κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί. Το σίγουρο είναι ότι αν προκύψει πρόταση για τον παίκτη στον ΠΑΟΚ θα τη συζητήσουν πολύ σοβαρά για να τον παραχωρήσουν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ