ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έδειξε ενδεκάδα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Εκτός αποστολής για τον αυριανό (6/2) αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο άφησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου τη μισή του βασική ενδεκάδα, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίσιο και Μπίσεσβαρ, δίνοντας τους ανάσες για το ντέρμπι.

Σε εκτεταμένο rotation πηγαίνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα δεν συμμετέχουν εκτός από τους τραυματίες Βέρνμπλουμ και Κάνιας και τον τιμωρημένο Ζαμπά και τη…μισή ενδεκάδα που έπαιξε κατά της ΑΕΚ και θα αγωνιστεί και στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Μια ακόμη φορά έμεινε εκτός ο Εβγέν Χατσερίντι, που φανερά πλέον δεν υπολογίζεται από το Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην πρώτη τους αποστολή με τα ασπρόμαυρα συμμετέχουν πάντως οι Σέρτζιο Ολιβέιρα και Ίνγκι Ίνγκασον, που λογικά θα κάνουν και το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Την 18αδα για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αποτελούν οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Λύρατζης , Μπαλογιάννης , Γιαννούλης , Τόσκα , Μαλεζάς , Ίνγκασον , Σάκχοφ , Μίσιτς , Ολιβέιρα , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Λημνιός , Ενρίκε , Άκπομ , Σφιντέρσκι και Καρέλης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ