ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δυσοίωνο το μέλλον του Ουάρντα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Η απομάκρυνση του Αμρ Ουάρντα από την αποστολή της Αιγύπτου λόγω της εμπλοκής σε ροζ σκάνδαλο θα επηρεάσει και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Το μέλλον του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ ήταν έτσι και αλλιώς δυσοίωνο, ωστόσο φαίνεται πως όσα καταγγέλλονται τον τελευταίο καιρό στην Αίγυπτο - με αποκορύφωμα την απομάκρυνσή του από την εθνική ομάδα λόγω εμπλοκής του σε ροζ σκάνδαλο - θα δρομολογήσουν εξελίξεις και στη σχέση του με τον Δικέφαλο.

Ο ποδοσφαιριστής θα κριθεί με βάση τον Πειθαρχικό Κανονισμό των νταμπλούχων Ελλάδας και όλα τα ενδεχόμενα θα πρέπει να θεωρούνται από εδώ και πέρα πιθανά. Το σίγουρο είναι ότι η συμπεριφορά του που έχει επιφέρει τόσες καταγγελίες σε βάρος του δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Η Merhan Keller, μοντέλο στην Αίγυπτο, κατήγγειλε δημόσια ότι παρενοχλήθηκε με ερωτικά μηνύματα στο instagram από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020) και αυτόν της Μπράγκα, αλλά και από τους Αϊμάν Ασράφ και Μαχμούντ Αλ Ουένς.

Η Keller, μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό της με screen shots τα μηνύματα που δέχτηκε, προκαλώντας σάλο. Ύστερα από όσα συνέβησαν, στις τάξεις της εθνικής Αιγύπτου επικρατεί αναβρασμός, ενώ η πρώτη κίνηση του Ουάρντα ήταν να κατεβάσει τον λογαριασμό του στο instagram.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ