ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δοκιμάζεται από την Ντε Γκράαφσαπ ο Μυστακίδης

ΠΑΟΚ: Δοκιμάζεται από την Ντε Γκράαφσαπ ο Μυστακίδης

O Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος αποχώρησε από τον Βόλο και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, δοκιμάζεται από την Ντε Γκράαφσαπ που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας.

Το πρώτο μισό της σεζόν δεν ήταν ιδανικό για τον Γιάννη Μυστακίδη, αφού δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον Βόλο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. O 25χρονος επιθετικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν υπολογίζεται -τουλάχιστον για την εφετινή σεζόν- από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Γι' αυτό το λόγο, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ισπανία και να δοκιμαστεί από την Ντε Γκράαφσαπ, η οποία αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας και πραγματοποιεί την προετοιμασία της στην Ιβηρική Χερσόνησο ενόψει της έναρξης του δεύτερου μισού της σεζόν.

Η Ντε Γκράαφσαπ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, οχτώ λιγότερους από την πρωτοπόρο Καμπούουρ και πέντε από τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ. Σε περίπτωση που πείσει για τις ικανότητές του, ο Μυστακίδης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Το tweet της ολλανδικής ομάδας:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ