ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Διεθνείς και Βιεϊρίνια στο προσκήνιο

ΠΑΟΚ: Διεθνείς και Βιεϊρίνια στο προσκήνιο
Βιεϊρίνια MOTIONTEAM

Ο Λουτσέσκου περιμένει τους παίκτες του ΠΑΟΚ για προπόνηση τη Δευτέρα απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία για να ξεκινήσει η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Μετά από τρεις ημέρες ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε να δώσει ανάσες στους παίκτες του καθώς γνωρίζει καλά ότι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα έχει άλλη τέτοια ευκαιρία.

Η επιστροφή στις προπονήσεις έχουν διπλό ενδιαφέρον. Από την μια η κατάσταση στην οποία θα γυρίσουν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες οι διεθνείς και από την άλλη η πορεία της αποθεραπείας του Βιεϊρίνια.

Σε ότι αφορά στους διεθνείς αυτοί που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους είναι οι Βαρέλα, Ουάρντα, Πέλκας, Πασχαλάκης και Καρέλης ενώ θα καθυστερήσει η επιστροφή των Πρίγιοβιτς, Λημνιού και Τόσκα.

Ο Βιεϊρίνια που τραυματίστηκε πριν τον αγώνα με τη Βίντι στην Ουγγαρία έχει χάσει τρία παιχνίδια (με Παναιτωλικό και Εργοτέλη) και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Δικέφαλου έλεγε πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ