ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διαψεύδει την πρόταση σε Μιλόγεβιτς

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) ΕUROKINISSI

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρης Δούκας διέψευσε τις πληροφορίες από την Σερβία που έλεγαν πως ο Δικέφαλος έκανε πρόταση στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς την οποία αρνήθηκε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα.

Για τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε ποτέ θέμα αποχώρησης του Αμπέλ Φερέιρα και σύμφωνα με όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικέφαλου Λευτέρης Δούκας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (ARENA FM 89,4) δεν υπήρξε καμία πρόταση στο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

"Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκαν καν να μπει στη διαδικασία την προηγούμενη εβδομάδα διαπραγματεύσεων με την Σπόρτινγκ. Αν μιλάμε για δεκαήμερο η υποτιθέμενη πρόταση στο Μιλόγεβιτς έγινε πριν δεχθούμε εμείς την πρόταση της Σπόρτινγκ για το Φερέιρα, πριν ακόμη και τον αγώνα με τον Άρη.

Άρα λοιπόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκόπευε να απολύσει το Φερέιρα, να του πληρώσει μια γενναία αποζημίωση γιατί ο άνθρωπος έχει συμβόλαιο κλειστό τριετές και να πληρώσει και το Μιλόγεβιτς. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Θα ήταν εντελώς κουτό να συμβεί αυτό το πρόγραμμα και ακόμη αν δεχθούμε ότι συνέβαινε η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην πρόταση της Σπόρτινγκ θα ήταν διαφορετική θα έμπαινε σε διαπραγματεύσεις για να την πείσει να δώσει κάτι παραπάνω για να σας το δώσουμε.

Ορισμένα πράγματα διαψεύδονται από την ίδια τη λογική. Δεν χρειάζεται καν να μπει κάποιος στη διαδικασία να διαψευστεί. Και πολύ περισσότερο αν σκεφτεί κανείς ότι εκείνη την περίοδο ο ΠΑΟΚ είχε τρία στα τρία στο πρωτάθλημα", δήλωσε για το θέμα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Τα στατιστικά του Σβιντέρσκι προκαλούν τρόμο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ