ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Διαπραγματεύσεις στο Πόρτο για τον Ολιβέιρα ο Μπράνκο"

ΠΑΟΚ: "Διαπραγματεύσεις στο Πόρτο για τον Ολιβέιρα ο Μπράνκο"

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, βρέθηκε σύμφωνα με την "A Bola" στο Πόρτο προκειμένου να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους "δράκους" για τον 26χρονο μέσο, Σέρζιο Ολιβέιρα.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος, Σέρζιο Ολιβέιρα, έφθασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο.

Ο Ίβηρας ήδη έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους του "Δικέφαλου", ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ σε οκτώ συμμετοχές (έξι στη Super League και δύο στο Κύπελλο Ελλάδας). Η επιθυμία του ΠΑΟΚ να κρατήσει στο ρόστερ του τον Σέρζιο Ολιβέιρα είναι δεδομένη, αλλά η οψιόν αγοράς μετά το πέρας του δανεισμού του ανέρχεται στα 12.000.000 ευρώ.

Η "A Bola" προχωρά το ρεπορτάζ λίγο παρακάτω και στην έκδοση της Κυριακής (24/3) αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, Μάριο Μπράνκο, βρέθηκε στην πατρίδα του πρόσφατα για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Πόρτο.

Στόχος είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να γίνει πιο προσιτή η οψιόν αγοράς του 26χρονου. Η συνάντηση του Μάριο Μπράνκο έγινε στο Πόρτο, όπου εδρεύει και η ομώνυμη ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ