ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις με τον Μπίσεσβαρ για την ανανέωση

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρέθηκε στην Τούμπα την Παρασκευή (18/1) και η παρουσία του συνδέεται με την επέκταση της συνεργασίας του Ολλανδού μεσοεπιθετικού με τον "Δικέφαλο".

Στις πρώτες συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ υπήρξε μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε αυτά που πρότεινε η ομάδα της Θεσσαλονίκης και σε αυτά που ζητούσε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στις πρόσφατες συσκέψεις που έκαναν οι άνθρωποι του Δικέφαλου αποφάσισαν να βελτιώσουν την πρόταση του στον Ολλανδό που δείχνει με τις εμφανίσεις του ότι δικαιούται να παραμείνει στην Τούμπα. Έτσι αντί ενός συμβολαίου σπαστού για 1+1 χρόνο, αποφάσισαν να του προτείνουν διετές κλειστό πλησιάζοντας στις απαιτήσεις του, καθώς ήταν γνωστό ότι ο Μπίσεσβαρ ζητούσε συμβόλαιο τριών χρόνων.

Το βήμα μπρος τα εμπρός που κάνει ο Δικέφαλος είναι προς την θετική κατεύθυνση και δείχνει ότι η επιθυμία της διοίκησης είναι να κρατήσει τον πλέον ίσως ποιοτικό ποδοσφαιριστή της και τα επόμενα χρόνια στο ρόστερ. Το θέμα είναι αν και ο Μπίσεσβαρ βάλει και αυτός νερό στο κρασί του, έχοντας δείξει θετική διάθεση στην προοπτική να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ