ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διάκριση στη Ρωσία για τον Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Διάκριση στη Ρωσία για τον Βέρνμπλουμ
MOTIONTEAM

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ εξακολουθεί να απασχολεί τα ρωσικά ΜΜΕ που παρακολουθούν τις εξελίξεις στην καριέρα του, ενώ ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στην ΤΣΣΚΑ.

Η είδηση για τις πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον ΠΑΟΚ για τη λύση του συμβολαίου του Σουηδού, που δεν κατέληξαν σε συμφωνία, απασχόλησαν τα ΜΜΕ στη Ρωσία.

Μάλιστα, την ακολούθησαν κάποιες αναφορές για ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον έμπειρο αμυντικό χαφ και η ανάδειξη του Βέρνμπλουμ σε μέλος της κορυφαίας δεκάδας Σουηδών που αγωνίστηκαν ποτέ στο ρωσικό πρωτάθλημα. Σήμερα φιλοξενούνται δηλώσεις του Πόντους Βέρνμπλουμ για την πρώην ομάδα του.

"Φυσικά και παρακολουθώ τους αγώνες της ΤΣΣΚΑ και ιδιαίτερα τα παιχνίδια της στο Champions League. Και μαθαίνω και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Η ΤΣΣΚΑ και το να αγωνίζομαι με τη φανέλα της είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και παρακολουθώ την πορεία της, όσο περισσότερο μπορώ . Ιδιαίτερα την προσπάθεια της να παίξει και πάλι στο Champions League", ήταν το σχόλιο του έμπειρου μέσου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Φερέιρα εκνευρίστηκε επειδή δεν είχε ενημέρωση για Παπαδόπουλο"
ΠΑΟΚ: Ο κύκλος των σοβαρών τραυματισμών
Super League: Γιατί είναι σχεδόν απίθανο να επιστρέψει άμεσα ο κόσμος στα γήπεδα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ