ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεύτερο "χτύπημα" με τον Μίσιτς

Vienna's Christoph Monschein, left, and Rijeka's Josip Misic challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between FK Austria Wien and HNK Rijeka in Vienna, Austria, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Ronald Zak)
Vienna's Christoph Monschein, left, and Rijeka's Josip Misic challenge for the ball during the Europa League group D soccer match between FK Austria Wien and HNK Rijeka in Vienna, Austria, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Ronald Zak) AP PHOTO/RONALD ZAK

Δεύτερο στη σειρά μεταγραφικό "χτύπημα" για τον ΠΑΟΚ. Μετά τον Κάρολ Σβιντέρσκι κλείνει δανεικό και τον Γιόσιπ Μίσιτς, τον Κροάτη κεντρικό μέσο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο ΠΑΟΚ στρέφεται και πάλι στην περίπτωση του 26χρονου Γιόζιπ Μίσιτς που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην Σπόρτινγκ, παρά το γεγονός ότι οι καλές εμφανίσεις του με την Ριέκα οδήγησαν στους Πορτογάλους στην απόφαση να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν.

Οι αναφορές χθες (15/1) των ΜΜΕ στην Πορτογαλία για απόσυρση ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Μίσιτς, μπορεί και να μην προήλθαν από κάποια κίνηση τακτικής του Δικέφαλου, γιατί όντως οι άνθρωποι του έψαξαν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη μεσαία τους γραμμή, που τελικά δεν προέκυψαν και το γεγονός αυτό τους οδήγησε ξανά στον Κρόατη.

Έτσι και αλλιώς με τον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ ασχολείται αρκετό καιρό καθώς είχε προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και το περασμένο καλοκαίρι. Η μόνη επιφύλαξη που υπάρχει δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική ικανότητα του ποδοσφαιριστή αλλά με το γεγονός ότι δεν έχει παιχνίδια με την Σπόρτινγκ. Ο Κροάτης έχει «γράψει» μόλις τρεις συμμετοχές και συνολικά 72΄στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

AP Photo/Ronald Zak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Γιατί κατέληξε στον Σβιντέρσκι
Μπίλιτς στο Sport24.gr για Πρίγιοβιτς: "Δόξα τω Θεώ, τον πήραμε!"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ