ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεύτερο "χτύπημα" από τη σύζυγο του Γκαρσία

UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΝΤΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΝΤΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Με νέα ανάρτηση στοInstagramη Λαουράνα Γκαρσία δείχνει σκεπτική για το μέλλον του Πάμπλο εκφράζοντας επιφυλάξεις για το τι πρόκειται να συμβεί όταν εξασφαλίσει το δίπλωμαUEFAΑ.

Η Λαουράνα Γκαρσία… χτύπησε με δεύτερο ποστάρισμα που και πάλι αναφέρεται στο προπονητικό μέλλον του Ουρουγουανού.

Μάλιστα σε αυτό, χρησιμοποιώντας και πάλι το παράδειγμα ενός… κρεοπώλη εκφράζει επιφυλάξεις για το τι πρόκειται να γίνει όταν ο Πάμπλο Γκαρσία εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα διπλώματα για να μπορεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

"Ο μαθητευόμενος κρεοπώλης δεν θέλει να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο χωρίς να έχει όλα τα χαρτιά, απλά σκέφτεται. Όταν θα έχει όλες τις άδειες θα τον αφήσουν να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο, ή θα του πουν ότι δεν είναι έτοιμος να έχει το δικό του μαγαζί;" έγραψε στο λογαριασμό της στοΙnstagram.

Το θέμα είναι αν οι επιφυλάξεις που εκφράζει η σύζυγος του, απασχολούν και τον ίδιο τον Πάμπλο Γκαρσία. Κάτι που μοιάζει μάλλον σίγουρο καθώς η Λαουράνα αποτελεί το "άλλο μισό" του Ουρουγουανού από πολύ μικρή ηλικία.

Ο Γκαρσία έχει δηλώσει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αν όπως η σύζυγος του αισθάνεται ανασφαλής για την εξέλιξη του στον ΠΑΟΚ θα πρέπει το ζήτημα να απασχολήσει και τους ανθρώπους της ομάδας. Πρόσφατα πάντως ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Δικέφαλου Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος δήλωσε σίγουρος ότι το τέλος της παραμονής του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ είναι τυπικό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ