ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Μίροσλαβ Στοχ, νέο κρούσμα κορονοϊού υπήρξε στον ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε γνωστό λίγο πριν την αναχώρηση του Δικεφάλου στο Πήλιο όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στον ΠΑΟΚυπήρξε φόβος για κρούσμα κορονοϊούστην ομάδα μετά τα συμπτώματα που είχε παρουσιάσει ποδοσφαιριστήςκαι τελικά επιβεβαιώθηκε. Μάλιστα ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν εκείνος που παρουσιάστηκε θετικός στον COVID-19.

Στη συνέχεια οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου, αλλά και το προσωπικό της ομάδας προχώρησαν σε τεστ, ώστε να διαπιστωθεί αν όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Ο ΕΟΔΥ απέστειλε τα αποτελέσματα των τεστ και έγινε γνωστό ότι στον Δικέφαλο υπάρχει και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορές. Έτσι, προέκυψε νέο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ λίγο πριν την αναχώρησή του για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Το δεύτερο κρούσμα φαίνεται να μην συνδέεται με την περίπτωση του Μίροσλαβ Στοχ, ενώ ο παίκτης αποκλείστηκε από την αποστολή για το Πήλιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ