ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Δεν θατους ξεχάσουμε ποτέ"

ΠΑΟΚ: "Δεν θατους ξεχάσουμε ποτέ"
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ τίμησε την μνήμη των έξι αδικοχαμένων οπαδών του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο.

Μπορεί να έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ, που επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη μετά από έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά κανείς δεν έχει ξεχάσει.

Όπως κάθε χρόνο και στο σημερινό μνημόσυνο η οικογένεια του ΠΑΟΚ ήταν εκεί για να αποτιμήσει φόρο τιμής. Σε περίοπτη θέση ήταν τα τρόπαια του περυσινού νταμπλ που κατέκτησε ο Δικέφαλος ενώ ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε στεφάνι.

"ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ"

"Είναι μέρα πένθους για τον ΠΑΟΚ και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Είμαστε εδώ, όπως κάθε χρόνο, για να τιμήσουμε τη μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους. Ευχόμαστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά άλλη τραγωδία σε όλους τους συλλόγους", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, μετά το τέλος του μνημόσυνού, ενώ ο ομόλογος του, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, τόνισε από την πλευρά του:

"Είναι μια ημέρα λύπης και μνήμης για τον ΠΑΟΚ. Αν και πέρασαν 20 χρόνια από το τραγικό συμβάν το θυμόμαστε σαν χθες. Τα λόγια είναι περιττά όταν χάνονται παιδιά που σήμερα θα ήταν με τις οικογένειές τους. Δεν μπόρεσαν καν να ξεκινήσουν τη ζωή τους. Είναι χρέος μας να τους θυμόμαστε πάντα. Οι νεκροί πεθαίνουν, όταν τους ξεχάσεις. Εμείς δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ