ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Δεν πωλείται ο Πρίγιοβιτς, πόσω μάλλον με το 1/4 της ρήτρας του"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει θέση για το "καυτό" θέμα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Τα διαδοχικά ρεπορτάζ από το εξωτερικό και κυρίως, η ανάρτηση Γάλλου δημοσιογράφου πως μεταξύ Ρεν και Πρίγιοβιτς έχει επέλθει συμφωνία για τους οικονομικούς όρους πιθανής συνεργασίας τους, έφερε για πρώτη φορά την αντίδραση του επίσημου ΠΑΟΚ.

Η θέση που εκφράζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει πλήρως το προ εβδομάδας ρεπορτάζ του Sport24.gr που είχε αποκαλύψει ότι η Ρεν είχε καταθέσει πρόταση ύψους 2.500.000 ευρώ, την οποία αρνήθηκαν στην Τούμπα.

"Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και παραμένει πως ο Πρίγιοβιτς δεν πωλείται. Πολύ περισσότερο με το 1/4 της ρήτρας του (σ.σ. η ρήτρα φτάνει τα 10.000.000 ευρώ)", σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ επίσης τονίζεται πως "ούτε τα νούμερα που λένε πως προσφέρουν ισχύουν, ούτε καμιά συμφωνία με τον παίκτη έχουν, ούτε μπορούν να έχουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ