ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν πάει Εθνική ο Ίνγκασον λόγω... Δικεφάλου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ίνγκι Ίνγκασον, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του, ζήτησε από τους ανθρώπους της Εθνικής του ομάδας να μην τον υπολογίζουν στα δύο επόμενα παιχνίδια της για να δουλέψει και να διεκδικήσει μια θέση στον ΠΑΟΚ

Ο Ίνγκι Ίνγκασον πήρε μια απόφαση που δεν συνηθίζεται. Ζήτησε την εξαίρεση του από τις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Ισλανδίας για να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να δουλέψει προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στον ΠΑΟΚ.

"Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποφάσισε να ζητήσει εξαίρεση από την Εθνική ομάδα της Ισλανδίας για τα δύο επόμενα παιχνίδια με σκοπό να δείξει την αφοσίωση του στον ΠΑΟΚ και μένει στην Θεσσαλονίκη για να δουλέψει με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του", έγραψε σε ανάρτηση του στο Instagram ο εκπρόσωπος του Ισλανδού αμυντικού.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

ΠΑΟΚ: Δεν πάει Εθνική ο Ίνγκασον λόγω... Δικεφάλου

"Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ"

Ο Ισλανδός έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Φερνάντο Βαρέλα και μετά τη νίκη του Δικέφαλου παραδέχθηκε ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα βρει θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: "Το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι, μετά τον απογοητευτικό αποκλεισμό από την Σλόβαν. Δεχθήκαμε ένα γκολ με μια φάση, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν στενάχωρο το γεγονός ότι τραυματίστηκε ο Βαρέλα, ωστόσο μπήκα στο παιχνίδι και προσπάθησα να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στο παιχνίδι".

Για το αν ο ΠΑΟΚ βάζει δύσκολα στον εαυτό του αναφορικά με τις λίγες φάσεις που δέχεται σε συνάρτηση με τα τέρματα που έχει δεχθεί: "Όπως είπα και στην αρχή ο Πανιώνιος σκόραρε στην μοναδική του στιγμή στο παιχνίδι. Είναι κάτι που δουλεύουμε συνεχώς ώστε να πετυχαίνουμε το δεύτερο τέρμα πριν μας ισοφαρίσει ο αντίπαλος.

Για το αν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη σημαίνει λιγότερος χρόνος συμμετοχής γι’ αυτόν: "Σίγουρα όταν ήρθα σε ένα σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ γνώριζα από την αρχή ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος... Σίγουρα θέλω να παίζω περισσότερο, αλλά αυτό γίνεται μόνο μέσω σκληρής δουλειάς... Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν θα παίξουμε κάποια μεγάλα παιχνίδια, και όχι ότι δεν θα παίζω τόσο".

Για το πώς κύλησαν οι μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν: "Σίγουρα στα παιχνίδια με τη Σλόβαν κατά τη γνώμη μου ήμασταν καλύτεροι αλλά αποκλειστήκαμε, είναι πάντα δύσκολο όταν συμβαίνει αυτό... Πέρσι καταφέραμε και πήραμε το νταμπλ, αλλά τώρα ήρθαν κάποιες δυσκολίες... Η ουσία είναι να μπορούμε να διαχειριστούμε και τα καλά και τα κακά, ήρθε μια νίκη με τον Πανιώνιο η οποία μας ανέβασε την ψυχολογία, και συνεχίζουμε έτσι ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ