ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο

ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο
Άρνεσεν INTIME SPORTS

Οι τέσσερις θέσεις που ο ζητά παίκτες ο Άρνεσεν, οι επτά σκάουτς που "τρέχουν" και η εκκρεμότητα με Ιβάν. Το Sport24.gr ανοίγει το φάκελο της ενίσχυσης του "Δικεφάλου" τον Γενάρη.

Την παραμονή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό, ο Φρανκ Άρνεσεν έκανε διαδοχικές συναντήσεις με τους σκάουτς του ΠΑΟΚ, ανοίγοντας ουσιαστικά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την ομάδα του Δικεφάλου.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής της ομάδας είχε συζητήσεις με τους 6+1 άμεσους συνεργάτες του στον τομέα του εντοπισμού παικτών που μπορούν να ενισχύσουν της ομάδας.

Γιώργος Κωστίκος, Μάκης Κοσμίδης, Γιάννης Θωμαΐδης, Χρήστος Ακκάς, Άλβες Λίνο, "Μίο" Στεφάνοβιτς (Σέρβος) και ένας συνεργαζόμενος Ισπανός άκουσαν τον 59χρονο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να τους δίνει κατευθύνσεις για τους παίκτες που ψάχνει η ομάδα ενόψει Γενάρη, αλλά και τους νεαρούς που πρέπει να συνεχίζουν να τσεκάρουν μέσα από τους αγώνες των, μικρών κυρίως, εθνικών ομάδων.

Ενημέρωσε και τους ατζέντηδες για το τι ψάχνει

Δεν είναι, βέβαια, μόνο οι σκάουτς του ΠΑΟΚ που πήραν ενημέρωση από τον Άρνεσεν (βρίσκεται από προχθές στη Δανία, αφού έχει υποχρέωση ως σχολιαστής δανέζικου καναλιού που μεταδίδει τους αγώνες της εθνικής για τα μπαράζ με τη Σουηδία).

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει τις επαφές για παίκτες που ψάχνει για να καλύψει τα κενά που διαπιστώθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.Τα θέλω του αφορούν σε τέσσερις θέσεις. Οι δύο κύριες αυτή του κεντρικού αμυντικού και ενός μέσου με επιτελικές ικανότητες.

Σ' αυτή τη χρονική περίοδο αυτό που ενδιαφέρει τον Άρνεσεν είναι να βρεθούν καλοί παίκτες, ακόμη κι αν πρόκειται για δανεικούς που μπορούν να αποκτηθούν με οψιόν αγοράς.

Σε δεύτερο πλάνο βρίσκεται η αναζήτηση ενός τερματοφύλακα (πάντα ανοιχτό το θέμα, αν και η τελική απόφαση θα παρθεί σε συνάρτηση με τις εμφανίσεις του Γλύκου μέχρι το τέλος του έτους), καθώς και ενός φορ, σε περίπτωση που έρθει πρόταση για πώληση του Στέφανου Αθανασιάδη, κάτι για το οποίο, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει κάτι απτό.

Ο ρόλος του Σαββίδη

Υπάρχει, βέβαια, μία σημαντική εκκρεμότητα και αφορά στο πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του τον Γενάρη. Αυτό είναι κάτι που ούτε ο ίδιος ο Άρνεσεν μπορεί να απαντήσει σ' αυτή τη φάση, καθώς την τελική απόφαση θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης. Ενδεχομένως, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, ο μεγαλομέτοχος του Π[ΑΟΚ κρίνει κατά περίπτωση ξεχωριστά.

Η πρόταση για τον Χαρμίτ Σινγκ

Μετά από όλη την προεργασία που περιγράψαμε παραπάνω, στα χέρια του Φρανκ Άρνεσεν φτάνουν οι πρώτες προτάσεις για παίκτες. Μία από αυτές είναι για τον διεθνή 25χρονο Νορβηγό μέσο Χαρμίτ Σινγκ που ανήκει στη Μόλντε, το συμβόλαιο του, όμως, ολοκληρώνεται στα τέλη του έτους.

Fotball , 14. Mars 2014, Treningskamp
Lillestr¿m SK - Molde
Harmet Singh - Molde
Foto: Sjur St¿len , Digitalsport
Fotball , 14. Mars 2014, Treningskamp Lillestr¿m SK - Molde Harmet Singh - Molde Foto: Sjur St¿len , Digitalsport SJUR ST¿LEN , DIGITALSPORT

Την περίπτωση Σινγκ -τον οποίο οι πληροφορίες από τη Νορβηγία λένε πως θέλει και η Μπόλτον- θα τη μελετήσει ο Άρνεσεν και θα πάρει την απόφασή του για το αν θα μπει σε συζητήσεις για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σινγκ, μετά τη Βαλερένγκα και πριν πάει πέρυσι στη Μόλντε όπου έκανε γεμάτες σεζόν, πέρασε χωρίς να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής από τη Φέγενοορντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ