ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Άρης: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Κυριακής

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Άρη και επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές μετά την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να μην αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα λόγω τραυματισμών ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μοναδικό πρόβλημα την κακοκαιρία που δημιούργησε προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Μάλιστα χρειάστηκε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να καθαρίσουν ένα κομμάτι ώστε να μπορέσει να προπονηθεί ο δικέφαλος και να ολοκληρώσει την προετοιμασία του.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έδωσαν βάση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε εξάσκηση και στις στημένες φάσεις. Οι Πόντους Βέρνμπλουμ, Νίκος Καρέλης και Στέλιος Μαλεζάς είναι οι μόνοι παίκτες που βρίσκονται εκτός μάχης εξαιτίας τραυματισμών.

Όσο για την 18άδα οι παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γλύκος, Κάνιας, Τόσκα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Χατσερίντι, Βέρνμπλουμ, Καρέλης, Μαλεζάς.

Μίσιτς και Τόσκα μένουν εκτός αποστολής για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ εκτός έμεινε και ο Κάνιας παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ